Ik wil het gewoon goed geregeld hebben.

Nooit meer zelf boekhouden. Gewoon lekker mensen coachen. Geweldig toch?

coach boekhouden

Ik heb 15 jaar als HR-manager bij diverse grote verzekeraars gewerkt. Alles was altijd perfect geregeld. Nu ben ik voor mijzelf begonnen als coach en ik wil het nog steeds perfect hebben. Ik hou niet van half werk. Die Peugeot cabrio is een cadeau aan mezelf. Ik lease ‘m, want ik hou van zekerheid, vooral als het om kosten gaat.

Voor mijn administratie maak ik gebruik van ElkeDagBij. Dat is een administratiekantoor, maar ook weer niet. Ik ga er niet heen en ze komen ook niet bij mij. Dat hoeft ook niet, want ze regelen alles online. Ik ben als coach erg van het persoonlijke contact, maar met ElkeDagBij vind ik het juist prettig dat vrijwel alles online gaat. Soms chat ik even met de helpdesk.

Het grote voordeel van ElkeDagBij is dat alles elke dag bij is. Met een gewone accountant is dat nooit. Dan krijg je in september de jaarrekening van het jaar daarvoor. En de rekening is ook elke keer anders. Vooral hoger. ElkeDagBij kost mij vast € 67,50 per maand inclusief de jaarrekening. Daar was ik al snel uit toen ik voor mijzelf begon.

coach boekhouden