'Mijn collega’s denken dat ’t moeilijk is.'

Met de eenvoudige kasstaat staat de dagomzet direct in de administratie

Angelique’s Salonnetje in Schaijk is sinds begin dit jaar klant bij ElkeDagBij. “Hiervoor heb ik twee boekhouders versleten. Ik was daar nooit tevreden over. Ze waren laks en ik moest zelf toch nog wel veel doen in Excel. Dus toen Twan mij vertelde over ElkeDagBij leek mij dat wel wat. De eerste versie die ik zag was voor grote bedrijven, maar de tweede was perfect voor mij.”

kapster

“Eigenlijk hoef ik helemaal niet meer te boekhouden. Als ik rekeningen ontvang, probeer ik die meteen in te scannen. Voorheen was ik daar niet zo precies mee en als ik dan btw moest opgeven, had ik er veel werk van om alles terug te vinden en in te voeren. Dat is gelukkig voorbij. En alles wat ik overdag afreken zet ik via de kasstaat in ElkeDagBij. Ik kan zelfs onderscheid maken tussen knippen en verkoop. Dit is handig voor de btw, want knippen is 6% en als ik bijvoorbeeld shampoo verkoop is dat 21%. Super duidelijk allemaal.”

 

Niets meer overtikken van de bank

“Ook handig is dat ik alle pin-betalingen terugzie in het bankoverzicht. De pin-bonnetjes staan daarin. Ik hoef dus niets meer over te tikken vanuit mijn bank. Dat scheelt echt veel tijd. Ik vertel dit ook wel eens aan collega’s, hoe enthousiast ik ben en hoe makkelijk het werkt. Toch zijn ze dan bang dat het te moeilijk voor ze is. Maar dat is niet zo. Ze moeten het gewoon zien. Heb ik ook tegen Twan gezegd. Maar ja, ik begrijp het wel. Als ik tegen Twan zeg dat hij een ander kapsel moet nemen, vindt hij dat eerst ook eng. Haha.”
Angelique’s Salonnetje gebruikt het Budget-abonnement van € 37,50 per maand en € 5,- per maand voor de jaarrekening.

 

Reken jij ook af via kas of PIN? Dit zijn je voordelen van ElkeDagBij
• Geen tijd kwijt aan rekeningen en bankafschriften invoeren

Btw-aangifte in 1 klik klaar. ElkeDagBij regelt alles
• Btw handig splitsen tussen 6% en 21%
• Alle verkopen direct in administratie
• Verkopen splitsen naar zoveel diensten en producten als je wilt

 

Ook overstappen? Lees er alles over in ElkeDagBij in het kort.
Dit zijn onze tarieven >