Een rondleiding in 5 minuten langs de high lights van ElkeDagBij

Factureren, crediteren, herinneren en aanmanen, incasso’s, offreren

Facturen maken en direct versturen als PDF. Ook periodieke facturen. Creditfacturen op maat samenstellen en de btw-aangifte meteen bijgewerkt. Met 1 klik herinneringen en aanmaningen versturen. Direct vanuit de openstaande posten in de administratie. Ook incasso-opdrachten stel je zelf makkelijk samen. En inkoop– en verkoopfacturen bekijk je online op het scherm van je computer, laptop, tablet of smartphone. Offertes maak je trouwens ook in ElkeDagBij en met één handeling maak je van je offerte een factuur.

Inkoopfacturen en bonnetjes

Papieren facturen lees je met een gewone scanner in en klaar is kees. Niet e-mailen, maar via internet direct doorsturen voor controle en verwerking. Kassabonnetjes en pinbonnen ook gewoon scannen en hup, ze staan al in de administratie.

Bankafschriften

Bankafschriften inlezen doen we via online bankieren. E-facturen vragen helemaal geen extra handeling: die komen automatisch binnen. Inkoopfacturen? Die betaal je direct vanuit je administratie. 1x inloggen bij je bank en klaar. Scheelt tijd en voorkomt fouten.

Uitgebreide rapportages, openstaande posten, btw. En je jaarrekening vanaf 5 euro per maand!

Op het dashboard zie je meteen in uitgebreide rapportages hoe het er financieel voorstaat. Openstaande posten, liquiditeit, btw en allerlei handige grafieken. De betalingen en facturen van gisteren vandaag al in de managementrapportage. Jaarrekeningen en andere documenten vind je terug in het handige online archief.