In maart won ik Levenslang Gratis Boekhouden

Nu ervaar ik pas echt hoe superheerlijk deze prijs is!”

Op het ondernemersevent AndersOmdernemen won Astrid Voet in maart Levenslang Gratis Boekhouden. Astrid heeft haar eigen bedrijf op het gebied van marketing en communicatie: OpvallenT.

Levenslang Gratis Boekhouden met ElkeDagBij

“Een mooie prijs natuurlijk, vooral als je er ook fijn mee kunt werken. Ik moest even wennen, maar dat was snel voor elkaar. Kwestie van je routines loslaten en ontdekken dat het wel degelijk anders, beter, kan.”

Ik blijf gewoon met mijn huidige financieel adviseur samenwerken
“Overstappen op ElkeDagBij was geen enkele belemmering voor mijn samenwerking met Peters en Van Gemert. Ik ken hen al jaren en dat vertrouwde contact wilde ik niet kwijt. Voor ElkeDagBij maakt het niet uit. Elke dag actuele cijfers is goed voor iedere financieel adviseur.”

 

“Als ik een factuur inscan zet ik er een smiley op zodat ik weet dat die factuur is verwerkt. Elke dag blij!”

“Ik hoef geen bankafschriften meer handmatig over te tikken. Verder kan ik mijn diensten uitsplitsen, zodat ik precies weet wat ik omzet met tekstschrijven, marketing campagnes en websites. Bonnetjes fotografeer ik met mijn mobiel en laad ik op naar ElkeDagBij.”

Factuur met smiley

 

“Het geneuzel of het administratief klopt, word je uit handen genomen. Zo is boekhouden voor iedere ondernemer leuk!”

De hamvraag is natuurlijk of Astrid ook was overgestapt op ElkeDagBij als ze de prijs niet had gewonnen. Ze denkt van wel. “Op het ondernemersevent was ik al naar de presentatie van Twan over ElkeDagBij geweest en wat ik zag, beviel mij zeker. Elke Dag Bij is voor ondernemers met een duidelijk doel voor ogen, die willen investeren om hun doel te bereiken. Ik ben een creatieve geest en besteed mijn tijd liever aan nieuwe plannen dan aan de administratie. Als klant van ElkeDagBij ben ik veel minder tijd kwijt met administratieve verplichtingen. Dat maakt ondernemen weer leuker.
Ik begrijp heel best dat mensen moeite hebben met overstappen, maar bij ElkeDagBij krijg je er echt heel veel voor terug. ElkeDagBij in één woord? Superheerlijk! En laat ik niet vergeten te zeggen dat er op de helpdesk hele aardig mensen werken. Word je ook blij van.”

 

Voordelen ElkeDagBij voor zakelijke dienstverleners:

• Veel tijd besparen. Geen bankafschriften meer overtikken

• Inzicht in de omzetverdeling van je zakelijke diensten
• Niet hoeven nadenken of de administratie klopt
• Je krijgt een seintje als er iets mist
• Je kunt gewoon met je accountant of financieel adviseur blijven werken