Ik wil precies weten wat ik te besteden heb

‘ElkeDagBij werkt prima voor mijn beddenwinkel. Ik heb op ieder gewenst moment een actueel zicht op mijn cijfers via het uitgebreide dashboard.’

Boekhouding winkel retail

Onze zaak is van mijn grootvader geweest. Mijn vader heeft ‘m voortgezet en nu run ik ‘m. Ook al weer 10 jaar. De laatste jaren is de retail sterk veranderd. Klanten kopen heel anders, door internet. Ze kijken echt naar de kosten. Daarom doe ik heel veel aan service en aan kwaliteit. Dat vind je niet op van die vergelijkingssites.

Maar goed, ik moet natuurlijk ook op de kosten letten. Winkelacties kosten geld. Ik wil precies weten wat ik te besteden heb. En wat een actie heeft opgeleverd. Daar leer ik dan weer van. Vergelijken met andere speciaalzaken is ook handig. Wat zetten zij om per m2?

Handig van ElkeDagBij is het scannen van papieren facturen. Ik krijg er toch nog veel over de post. Inscannen en ze meteen in mijn leveranciersoverzicht. 1 klik op een leverancier en ik heb alle rekeningen op een rij. 1 klik op een factuur en ik krijg ‘m op mijn scherm. Kan ik ‘m ook printen, maar dat doe ik steeds minder. Verder stuur ik zelf facturen en betaal ik via ElkeDagBij. Dat is het. Zij zorgen voor de rest. Alle betalingen zijn elke dag bijgewerkt. Dat vind ik echt super.

Op het online dashboard heb ik meteen alle cijfers voor mij. En over cijfers gesproken. ElkeDagBij kost mij precies € 67,50 per maand voor alles. Ook de jaarrekening. Ik denk dat ik voorheen het dubbele kwijt was. Ik word zo wat slapende rijk. Dat hadden mijn vader en opa nooit kunnen denken, dat ik zo de boekhouding zou doen.

Boekhouding winkel retail