Je eigen bedrijf starten? Met ElkeDagBij is je administratie meteen voor elkaar

Boekhouding alleen doen? No way.

‘In het begin moest ik alles alleen doen.’ Hoe vaak horen we dat niet? Met ElkeDagBij staat er vanaf het begin een club voor je klaar die je helpt en stuurt waar nodig. Zoals bij Christa, die een eigen bedrijfje is gestart. Na de Design Academy in Eindhoven, maakt ze nu keramiek.

“Mijn bedrijf gaat als een speer. Twee jaar geleden begonnen. In april stond ik nog op de designbeurs in Milaan. Ik verdien nog te weinig om mensen in dienst te nemen. Ik steek al m’n geld in het bedrijf. Ik heb wel een paar stagiaires. Dat scheelt alweer in het werk.

De boekhouding moest ik ook zelf doen. Vreselijk. Wilde ik helemaal niet mee bezig zijn. Uitbesteden aan een accountant vond ik te duur. Nu doe ik alles met ElkeDagBij. Of alles, ik doe eigenlijk zo weinig mogelijk. Alleen factureren en betalen. En facturen en bonnetjes scannen. De rest doet ElkeDagBij. Ik mag niet eens boekhouden van ze. En ik betaal elke maand hetzelfde. Dus geen verrassingen. Makkelijk toch? En ik zit nergens aan vast. Past ook niet bij mij.”

Bedrijf starten en de boekhouding

Je eigen bedrijf starten. Er komt zoveel bij kijken. Heb je dan tijd voor een boekhouding? Eigenlijk niet. Maak je tijd? Ook niet. Maar het moet wel gebeuren. Van de wet en je omgeving waarschuwt je er ook voor: “hou het nou bij, want straks ben je alles kwijt!

Je kunt meteen bestellen en starten. Heb je nog vragen? We beantwoorden ze graag.

Meer weten? Kijk dan op deze pagina’s: