Retail administratie. Meer grip op de cash flow

ElkeDagBij is ideaal voor elke retail administratie. Je hebt elke dag de actuele cijfers over je winkel paraat. De openstaande posten (in/uit), je banksaldo en alle betalingen zijn dagelijks bijgewerkt. Vooral handig als je winkelacties doet. Die kosten geld en dan wil je precies weten wat je te besteden hebt. En wat ze opleveren. ElkeDagBij laat het je allemaal zien.

Vijf onmisbare functies voor de retail administratie

1. Dashboard met handige grafieken
2. Bank dagelijks bijgewerkt
3. Dagomzet kassa direct in de boekhouding
4. Btw-aangifte volledig geregeld
5. Facturen direct betalen vanuit administratie

.

Met de kassakoppeling staat de dagomzet direct in de administratie

Wilma van der Horst van Patisserie Uden is zeer tevreden met de werkwijze van ElkeDagBij. Er waren wel wat opstartproblemen, maar nu verloopt alles vlekkeloos: boekhouding, loonadministratie, aangifte IB en de jaarrekening. “Van ElkeDagBij mag ik niet eens boekhouden. Ook de btw-aangifte doen zij voor ons. Ik hoef alleen maar online akkoord te geven.”

Lees hoe de administratie een stuk simpeler werd >

Retail administratie patisserie

 

 

Klantcase: “Ik wil precies weten wat ik te besteden heb”

‘ElkeDagBij werkt prima voor mijn beddenwinkel. Ik heb op ieder gewenst moment een actueel zicht op mijn cijfers via het uitgebreide dashboard.’


“Deze zaak is van mijn grootvader geweest. Mijn vader heeft ‘m voortgezet en nu run ik ‘m. Ook al weer 10 jaar. De laatste jaren is de retail sterk veranderd. Klanten kopen heel anders, door internet. Ze kijken echt naar de kosten. Daarom doe ik heel veel aan service en aan kwaliteit. Dat vind je niet op van die vergelijkingssites.

Maar goed, ik moet natuurlijk ook op de kosten letten. Winkelacties kosten geld. Ik wil precies weten wat ik te besteden heb. En wat een actie heeft opgeleverd. Vergelijken met andere speciaalzaken is ook handig. Wat zetten zij om per m2?

Handig van ElkeDagBij is het scannen van papieren facturen. Ik krijg er toch nog veel over de post. Inscannen en ze meteen in mijn leveranciersoverzicht. 1 klik op een leverancier en ik heb alle rekeningen op een rij. 1 klik op een factuur en ik krijg ‘m op mijn scherm. Kan ik ‘m ook printen, maar dat doe ik steeds minder. Verder stuur ik zelf facturen en betaal ik vanuit de administratie. Dat is het. Zij zorgen voor de rest. Alle betalingen zijn elke dag bijgewerkt. Dat is echt super. En op het online dashboard heb ik meteen alle cijfers voor mij.

En over cijfers gesproken. ElkeDagBij kost mij precies € 67,50 per maand voor alles. Ook de jaarrekening. Ik denk dat ik voorheen het dubbele kwijt was.”