Klanten over ElkeDagBij

Van bijna een dagtaak naar een halve dag per week

Onze resultaten cumulatief, per periode en inzoomen tot in detail, facturen terugkijken, dat is geweldig. Af en toe ga ik er echt voor zitten en toets ik alle resultaten aan onze begroting. ... Lees verder »

In maart won ik Levenslang Gratis Boekhouden

Op het ondernemersevent AndersOmdernemen won Astrid Voet in maart Levenslang Gratis Boekhouden. Astrid heeft haar eigen bedrijf op het gebied van marketing en communicatie: OpvallenT. ... Lees verder »

'Mijn collega’s denken dat ’t moeilijk is.'

'Als ik rekeningen ontvang, probeer ik die meteen in te scannen. Voorheen was ik daar niet zo precies mee en als ik dan btw moest opgeven, had ik er veel werk van om alles terug te vinden en in te voeren.' ... Lees verder »

Ik wil het gewoon goed geregeld hebben.

Nooit meer zelf boekhouden. Gewoon lekker mensen coachen. Geweldig toch? ... Lees verder »

Een accountant is mij te duur

'Ik ben nog maar 2 jaar bezig. Dan komt er zoveel op je af. De administratie is dan echt het laatste waar ik mee bezig wil zijn. Maar ja, het moet wel. ElkeDagBij is een uitkomst!' ... Lees verder »